OLFLO

Atelier-Praktijk voor bewustzijnsontwikkeling

& groei

 

Tilburgseweg 223

4817 BD Breda

076-5659330

info@olflo.com

Beeldende jaargroepen

Je kunt qua vilttechniek veel bij me halen. Allerlei nieuwe vilttechnieken heb ik ontdekt, waaronder UPWOLFING, en ontdek ik steeds weer nieuwe mogelijkheden.

Zie, behalve deze tekst, voor inspiratie www.kunstwolf.nl

 

In elk werk wat je maakt zit nieuw, zit dat wat je niet had bedacht, bedoeld of gewild en toch gekregen. Mijn oog gaat steeds naar dat wat nieuw is, waardoor ontdekkingen er altijd zijn. Vanuit deze visie geef ik ook les. Mijn taak is niet om te zeggen hoe het moet of hoort, maar meer dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om een beeld te benaderen of tot stand te laten komen. Dit vraagt van de deelnemer ook bereidheid tot eigen onderzoek en experiment.

 

Met betrekking tot het inhoudelijk bekijken/bespreken van je werk, met de mogelijkheid om je persoonlijk proces hierin mee te nemen:

 

Inhoudelijk kijken naar je werk. Waar gaat jouw werk over ? Je beeld laat precies dat zien wat voor jou van toepassing is. Daar hoef je niets bijzonders voor te doen of te laten.

 

In de beeldende groepen is er ruimte voor jou, technisch, inhoudelijk en/of persoonlijk. Je bepaald zelf wat je wilt doen/leren. Wanneer je je op andere technieken wilt richten is dat ook mogelijk. Fotograferen, fotobewerkingen, vliezen, rubberen, schilderen, klei, steen, naaien, borduren, of anders.

 

We starten de les met een rondje werk. Ieder kan dan haar werk laten zien ( of niet ). Dit wordt vaak als heel inspirerend en waardevol ervaren.

 

Deze groepen starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De kosten zijn 450 euro voor 9 maal. Er zijn geen studiematerialen nodig. Gebruiksmaterialen kun je hier aanschaffen tegen een scherpe prijs. maar je mag ook eigen materialen meenemen. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Voor alle groepen staat om half 10 de koffie/thee klaar. Aan het einde van de dag ruimen we gezamenlijk op en maken de ruimte weer in orde zoals we die aantroffen. Voor alle groepen geld dat er maximaal 11 personen kunnen deelnemen.

Mocht je een keer niet kunnen en dit tijdig doorgeven dan kun je je les inhalen in een andere beeldende jaargroep wanneer hier ruimte is.

 

Data: zie Kalender Klik hierna voor: Inschrijfformulier

De groepen lopen van september 2023 tot juli 2024 en van ongeveer december 2023 tot november 2024

 

jaarcursus beeldend